Ochrana osobných údajov

Zásady ochrany osobných údajov pre thefoodiebunch.com

Na thefoodiebunch.com, prístupnej z https://thefoodiebunch.com, je jednou z našich hlavných priorít ochrana súkromia našich návštevníkov. Tento dokument o ochrane osobných údajov obsahuje typy informácií, ktoré zhromažďuje a zaznamenáva web thefoodiebunch.com a ako ich používame.

Ak máte ďalšie otázky alebo potrebujete ďalšie informácie o našich zásadách ochrany osobných údajov, neváhajte nás kontaktovať.

Tieto zásady ochrany osobných údajov sa vzťahujú iba na naše aktivity online a platia pre návštevníkov našich webových stránok, pokiaľ ide o informácie, ktoré zdieľajú a / alebo zhromažďujú na stránke foodiebunch.com. Tieto zásady sa nevzťahujú na žiadne informácie zhromaždené offline alebo prostredníctvom iných kanálov, ako je tento web.

Súhlas

Používaním našej webovej stránky súhlasíte s našimi Zásadami ochrany osobných údajov a súhlasíte s jej podmienkami.

Informácie, ktoré zhromažďujeme

Osobné údaje, ktoré ste požiadali o poskytnutie, a dôvody, pre ktoré ste ich požiadali, sa ozrejmia v momente, keď vás požiadame o poskytnutie vašich osobných údajov.

Ak nás priamo kontaktujete, môžeme o vás získať ďalšie informácie, napríklad vaše meno, e-mailovú adresu, telefónne číslo, obsah správy a / alebo príloh, ktoré nám môžete poslať, a akékoľvek ďalšie informácie, ktoré si vyberiete.

Keď sa zaregistrujete pre účet, môžeme požiadať o vaše kontaktné informácie vrátane položiek, ako sú meno, názov spoločnosti, adresa, e-mailová adresa a telefónne číslo.

Ako používame vaše informácie

Informácie, ktoré zhromažďujeme, používame rôznymi spôsobmi vrátane:

  • Poskytovať, prevádzkovať a udržiavať našu webovú stránku
  • Vylepšite, prispôsobte a rozšírte našu webovú stránku
  • Pochopte a analyzujte, ako používate našu webovú stránku
  • Vyvíjajte nové produkty, služby, funkcie a funkcie
  • Komunikujte s vami, priamo alebo prostredníctvom jedného z našich partnerov, a to aj v prípade zákazníckeho servisu, aby sme vám poskytovali aktualizácie a ďalšie informácie týkajúce sa webovej stránky a na marketingové a propagačné účely.
  • Pošlite vám e-maily
  • Nájsť a predchádzať podvodom

Súbory protokolu

thefoodiebunch.com dodržiava štandardný postup pri používaní súborov denníka. Tieto súbory zaznamenávajú návštevníkov pri návšteve webových stránok. Robia to všetky hostiteľské spoločnosti a súčasť analytiky hostiteľských služieb. Informácie zhromaždené súbormi protokolu zahŕňajú adresy internetového protokolu (IP), typ prehliadača, poskytovateľ internetových služieb (ISP), dátum a čas, pečiatku, odkazujúce / výstupné stránky a prípadne počet kliknutí. Nie sú spojené so žiadnymi informáciami, ktoré by umožnili osobnú identifikáciu. Účelom týchto informácií je analýza trendov, správa stránky, sledovanie pohybu používateľov na tejto webovej stránke a zhromažďovanie demografických informácií.

Cookies a webové majáky

Rovnako ako iné webové stránky, aj web thefoodiebunch.com používa súbory „cookies“. Tieto súbory cookie sa používajú na ukladanie informácií vrátane preferencií návštevníkov a stránok na webových stránkach, ku ktorým návštevník dospel alebo ich navštívil. Tieto informácie sa používajú na optimalizáciu dojmu používateľov prispôsobením obsahu našej webovej stránky na základe typu prehľadávača návštevníkov a / alebo iných informácií.

Všeobecnejšie informácie o súboroch cookie nájdete v časti „Čo sú súbory cookie“.

Súbor cookie služby Google DoubleClick DART

Spoločnosť Google je jedným z dodávateľov tretej strany na našich stránkach. Používa tiež cookies, známe ako cookies DART, na zobrazovanie reklám našim návštevníkom našich stránok na základe ich návštevy na www.website.com a ďalších stránkach na internete. Návštevníci sa však môžu rozhodnúť odmietnuť používanie súborov cookie DART tak, že navštívia Zásady ochrany osobných údajov pre reklamy a obsahovú sieť Google na nasledujúcej adrese URL - https://policies.google.com/technologies/ads

Naši reklamní partneri

Niektorí inzerenti na našich stránkach môžu používať súbory cookie a webové majáky. Naši reklamní partneri sú uvedení nižšie. Každý z našich reklamných partnerov má svoje zásady ochrany osobných údajov pre svoje pravidlá týkajúce sa používateľských údajov. Pre ľahší prístup sme hyperlinkovali na ich Zásady ochrany osobných údajov nižšie.

Zásady ochrany osobných údajov reklamných partnerov

V tomto zozname nájdete zásady ochrany osobných údajov pre každého z reklamných partnerov stránky thefoodiebunch.com.

Reklamné servery alebo reklamné siete tretích strán používajú technológie, ako sú súbory cookie, JavaScript alebo webové majáky, ktoré sa používajú v ich príslušných reklamách a odkazoch, ktoré sa zobrazujú na stránke foodiebunch.com a ktoré sa odosielajú priamo do prehliadača používateľov. Keď k tomu dôjde, automaticky dostanú vašu IP adresu. Tieto technológie sa používajú na meranie efektívnosti ich reklamných kampaní a / alebo na prispôsobenie reklamného obsahu, ktorý vidíte na navštívených webových stránkach.

Upozorňujeme, že web foodfoodunchunch.com nemá prístup ani kontrolu nad týmito súbormi cookie, ktoré používajú inzerenti tretích strán.

Tretích strán Zásady ochrany osobných údajov

Pravidlá ochrany osobných údajov thefoodiebunch.com sa nevzťahujú na iných inzerentov alebo webové stránky. Preto vám odporúčame prečítať si príslušné pravidlá ochrany osobných údajov týchto reklamných serverov tretích strán, aby ste získali podrobnejšie informácie. Môže to zahŕňať ich postupy a pokyny, ako zrušiť niektoré možnosti.

Súbory cookie môžete zakázať pomocou svojich individuálnych možností prehľadávača. Podrobnejšie informácie o správe súborov cookie v konkrétnych webových prehľadávačoch nájdete na príslušných webových stránkach prehľadávačov.

Práva na ochranu osobných údajov CCPA (nepredávajú moje osobné informácie)

Podľa CCPA majú spotrebitelia v Kalifornii okrem iného právo:

Požiadajte, aby podnik, ktorý zhromažďuje osobné údaje spotrebiteľa, zverejnil kategórie a konkrétne časti osobných údajov, ktoré podnik o spotrebiteľoch zhromaždil.

Požiadajte spoločnosť, aby vymazala všetky osobné údaje o spotrebiteľovi, ktoré spoločnosť zhromaždila.

Požiadajte spoločnosť, ktorá predáva osobné údaje spotrebiteľa, aby nepredávala osobné údaje spotrebiteľa.

Ak podáte žiadosť, musíme vám odpovedať jeden mesiac. Ak by ste chceli uplatniť ktorékoľvek z týchto práv, kontaktujte nás.

Práva na ochranu údajov GDPR

Radi by sme sa ubezpečili, že ste si plne vedomí všetkých svojich práv na ochranu údajov. Každý užívateľ má právo na:

Právo na prístup - Máte právo požadovať kópie svojich osobných údajov. Za túto službu vám môžeme účtovať malý poplatok.

Právo na opravu - Máte právo požiadať, aby sme opravili všetky informácie, o ktorých si myslíte, že sú nepresné. Máte tiež právo požiadať, aby sme vyplnili informácie, ktoré podľa vás nie sú úplné.

Právo na vymazanie - Máte právo požiadať, aby sme za určitých podmienok vymazali vaše osobné údaje.

Právo obmedziť spracovanie - Máte právo požiadať, aby sme za určitých podmienok obmedzili spracovanie vašich osobných údajov.

Právo namietať proti spracovaniu - Za určitých podmienok máte právo namietať proti nášmu spracovaniu vašich osobných údajov.

Právo na prenosnosť údajov - Máte právo požiadať, aby sme za určitých podmienok preniesli údaje, ktoré sme zhromaždili, do inej organizácie alebo priamo k vám.

Ak podáte žiadosť, musíme vám odpovedať jeden mesiac. Ak by ste chceli uplatniť ktorékoľvek z týchto práv, kontaktujte nás.

Informácie pre deti

Ďalšou súčasťou našej priority je pridanie ochrany detí pri používaní internetu. Povzbudzujeme rodičov a opatrovníkov, aby sledovali, zúčastňovali sa a / alebo monitorovali a usmerňovali ich online aktivity.

thefoodiebunch.com vedome nezhromažďuje žiadne osobné identifikovateľné informácie od detí mladších ako 13 rokov. Ak si myslíte, že vaše dieťa poskytlo tento druh informácií na našej webovej stránke, dôrazne vám odporúčame, aby ste nás okamžite kontaktovali a vynasnažíme sa, aby sme tieto informácie bezodkladne odstránime z našich záznamov.